FINANCIEEL

Om het voor jou wat handiger te maken, hebben onze financiële experts van Poelhekke Wagenaar Hypotheken en de Rabobank alvast het voorwerk gedaan en alle financiële voordelen van The Harbour House beknopt samengevat. Dat maakt het wel zo overzichtelijk! Daarnaast hebben onze financiële adviseurs voor enkele veelvoorkomende scenario’s voorbeeldberekeningen uitgewerkt, zodat je een beter beeld krijgt van de mogelijke maandelijkse kosten voor jouw droomwoning.

 

Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

 

Wil je je kansen op een woning vergroten? Zorg dan dat je een haalbaarheidsverklaring laat opstellen door een financieel adviseur. Het haalbaarheidsverklaring laat zien wat je maximaal kan lenen. Deze financiële onderbouwing geeft je bij de start verkoop voorrang bij de toewijzing. Klik hier om een afspraak in te plannen met één van de financieel adviseurs.

 

Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met één van de financieel adviseurs. Maak kennis met hen onderaan de pagina!

 

ALLE FINANCIËLE VOORDELEN VAN THE HARBOUR HOUSE OP EEN RIJTJE..

  • Meer dan 90% van de woningen heeft een koopsom onder de NHG-grens.
  • Koopsommen vanaf ca. € 190.000,- v.o.n.
  • Geen dubbele maandlasten tijdens de bouw. De woningen worden namelijk al spoedig opgeleverd!
  • Duurzame verwarming en koeling van de appartementen, minimaal energielabel A+!
  • Rentekorting vanwege het gunstige energielabel.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE NATIONALE HYPOTHEEK GARANTIE (NHG)?

  • Rentekorting, deze korting kan oplopen tot 0,6% per jaar. Dit scheelt je dus als snel enkele honderden euro’s per jaar.
  • Extra zekerheid, als je de woning onverhoopt moet verkopen vanwege financiële geldproblemen en er ontstaat een restschuld, wordt deze kwijtgescholden onder bepaalde voorwaarden.
  • Een verantwoorde hypotheek onder alle omstandigheden. Ook voor starters, senioren en ondernemers.

 

VOORBEELDBEREKENINGEN

Maak kennis met Poelhekke Wagenaar hypotheken..

     

Wij, Pieter-Bas Poelhekke en Marco Wagenaar helpen jou graag verder met de financiering van jouw droomwoning.
We begrijpen dat een huis kopen een forse beslissing is die – als alles goed geregeld is – je leven gaat verrijken. We doen niets liever dan ons vastbijten in jouw situatie om daaraan bij te dragen. Van ons krijg je op maat gesneden advies en zorgeloze afwikkeling.Neem contact met ons op en plan vrijblijvend een afspraak in om je financiële mogelijkheden te onderzoeken. Klik hieronder om een afspraak in te plannen.

Maak kennis met de Rabobank..

     

Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. We helpen je graag je droomwoning in The Harbour House te realiseren!
Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl.