HET PROJECT

Te huur: je eigen comfortabele appartement op een centrale locatie. Het gebouw The Harbour House is een markant onderdeel van een veel groter stadsvernieuwingsplan. De gemeente Rijswijk heeft de buurt aan het oude havenbekken, net ten zuiden van Oud-Rijswijk, aangewezen als de komende ‘place to be’. Daarvoor hebben ze allerlei smaakvolle en duurzame deelplannen uit de kast gehaald: meer groen, een levendige en natuurinclusieve omgeving om te wonen, werken en recreëren. Pakhuizen en bedrijven maken langzaam maar zeker plaats voor start-ups, terrasjes aan de kade en woningen voor mensen die graag op een bijzondere plek thuis willen komen, met een aantrekkelijke buitenruimte en een eigen binnenhaven. Het Havenkwartier heeft straks een onherkenbare gedaanteverwisseling ondergaan – en jij was er mooi op tijd bij!

Voor je gevoel woon je in Den Haag en maak je ook deel uit van alles wat er te beleven is in de hoofdstad, maar dan alleen op de momenten dat het je goed uitkomt.

DE WONINGEN

In totaal 142 luxe appartementen, waaronder op de hoogste verdiepingen 12 maisonnettes. Ook heel aantrekkelijk: de 8 woon-werkstudio’s in The Harbour House, die je als atelier, werkplaats of kantoor kunt gebruiken, direct aan de straat gelegen. Thuiswerken, maar dan heel luxe! Ideaal als je ook bezoekers wilt ontvangen. De appartementen hebben twee of drie slaapkamers, de maisonnettes zelfs drie. Woonoppervlakte van 40 m2 tot maar liefst 108 m2.

Je mag rekenen op een lichte, ruimtelijk aandoende indeling en een hoog afwerkingsniveau, inclusief luxe keuken met apparatuur, badkamer en toilet. Een beperkt aantal appartementen heeft een speels balkon, dat ‘rondom de hoek’ loopt, dus in twee richtingen uitzicht biedt. Je kunt in de ondergelegen parkeergarage een eigen parkeerplaats huren.