HET PROJECT

Te koop: je eigen comfortabele appartement op een centrale locatie. Het gebouw is een markant onderdeel van een veel grotere gebiedstransformatie. The Harbour House is één van de eerste projecten in het nieuwe Havenkwartier.

 

De gemeente Rijswijk heeft de buurt aan het oude havenbekken, net ten zuiden van Oud- Rijswijk, aangewezen als de komende ‘place to be’. Daarvoor hebben ze allerlei smaakvolle en duurzame plannen uit de kast gehaald: meer groen, een levendige en natuurinclusieve omgeving om te wonen, werken en recreëren. Eenzijdige kantoren maken langzaam maar zeker plaats voor kleine bedrijfjes, terrasjes aan de kade en woningen voor mensen die graag op een bijzondere plek thuis willen komen, met een aantrekkelijke buitenruimte en een eigen binnenhaven. Het Havenkwartier heeft straks een onherkenbare gedaanteverwisseling ondergaan – en jij was er mooi op tijd bij!

 

Je woont vlak bij de winkels en het oude centrum van Rijswijk, maar met de tram zit je in no time in Den Haag of rij je in 15 minuutjes naar Rotterdam.

DE WONINGEN

In totaal 142 luxe koopappartementen, waaronder op de hoogste verdiepingen 12 maisonnettes. Ook heel aantrekkelijk: de 8 woon-werkstudio’s in The Harbour House, die je als atelier of kantoor kunt gebruiken, direct aan de straat gelegen. Thuiswerken, maar dan heel luxe! Ideaal als je ook bezoekers wilt ontvangen. Rondom het project ligt een gemeenschappelijke tuin waar alle bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten.

 

De appartementen in The Harbour House hebben één of twee slaapkamers, de maisonnettes zelfs drie. De woonoppervlaktes variëren van ca. 40 m 2 tot maar liefst ca. 115 m2.

 

Je mag rekenen op een lichte, ruimtelijk aandoende indeling en een hoog afwerkingsniveau, inclusief luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur, luxe afgewerkte badkamer en toilet. Alle wanden en plafonds zijn gladgestuct en alvast dekkend wit gesausd. Je hoeft alleen zelf je vloerafwerking en gordijnen op te hangen en je kan er gaan wonen!Een aantal appartementen heeft een speels balkon, dat ‘rondom de hoek’ loopt, dus in twee richtingen uitzicht biedt. Parkeren doe je comfortabel en eenvoudig in de ondergelegen parkeergarage. Tevens heeft iedere appartement heeft een eigen externe fietsenberging van staalgaas van ca. 3 m2 , gelegen in de kelder.