LOCATIE

RIJSWIJK

Rijswijk, gelegen tussen Den Haag en Delft, biedt een ideale woonomgeving met zijn centrale ligging, groene omgeving, culturele diversiteit en historische charme. De stad combineert de voordelen van stedelijk wonen met prachtige parken zoals het Rijswijkse Bos, en het Wilhelminapark, waardoor het perfect is voor ontspanning. Met een rijke geschiedenis weerspiegeld in architectuur en monumenten, een diverse gemeenschap, goede voorzieningen en een sterk gemeenschapsgevoel is Rijswijk een plek waar traditie en moderniteit harmonieus samenkomen, waardoor het een aantrekkelijke en plezierige woonplek is.

HAVENKWARTIER

Er liggen mooie plannen op tafel om het Havenkwartier, een bijzonder stukje stad, zo vorm te geven dat het een aantrekkelijke bestemming wordt voor alle Rijswijkers. In verschillende fasen en diverse deelplannen ondergaat het Havenkwartier een transformatie tot een gebied dat geschikt is om te wonen, werken en recreëren. Ongeveer 2.000 woningen met opvallende architectuur worden gerealiseerd in de diverse deelplannen, waarbij commerciële ruimten op de begane grond plaats bieden aan horeca, een buurtsuper en diverse voorzieningen. Ook wordt veel aandacht besteed aan de openbare ruimte, en er wordt onderzoek gedaan naar een herinrichting van de haven. Met groene elementen, waterpartijen en brede zichtlijnen op straatniveau ontstaat een uniek deel van Rijswijk, met aangename wandel- en fietsroutes en knusse ontmoetingsplekken. Het wordt een plek waar je tijd kunt doorbrengen langs of zelfs op het water, waardoor het Havenkwartier een eigenzinnige en aantrekkelijke toevoeging wordt aan de stad.

 

 
THE HARBOUR HOUSE

 

De woningen hebben een ideale ligging als het aankomt op bereikbaarheid, zo rijd je vanaf je eigen parkeerplek in de garage binnen vijf minuten de A4 op. Reis je met het openbaar vervoer? Met de bus of tram ben je met tien minuten op station Rijswijk, met een kwartier op Den Haag HS of binnen nog eens vijf minuten al op Den Haag Centraal. Groene hotspots zoals Park Overvoorde of het Wilhelminapark zijn op de fiets slechts op een kwartier afstand.